About Us

Lovelyofsweden.com är en modebutik på internet för tjejer som älskar mode. Vårt sortiment består av kvalité, färg och sensualitet. Vi arbetar för jämställdhet och vill att kvinnan ska stå i centrum.

Vårt fokus är på den moderna och självständiga kvinnan. Därför vill vi att du som bär våra kläder ska känna dig bekväm med ett starkt självförtroende. Du är stjärnan i vardagen och med våra kläder så kommer du sticka ut ur massan.

Hos oss kommer du alltid att hitta ett stort utbud utav det senaste modet.

För ytterligare frågor kontakta oss på: [email protected]

Lovely of Sweden letar alltid efter nya stjärnor i den sociala världen som vill samarbeta med oss. Det kan vara allt ifrån bloggare, instagramare, youtuber etc. Vi får dagligen mejl utav personer som vill samarbeta med oss. Vilket vi är väldigt glada och tacksamma för!

Tyvärr så hinner vi inte svara på alla mejl gällande samarbeten. Vi tittar alltid igenom alla mejl vi får in i inkorgen, dock så svarar vi endast på dem mejl/personer vi anser är intressanta just förtillfället för ett eventuellt samarbete.

Bli inte ledsen om du inte får svar från oss. Det kanske är dig vi letar efter om 1 år!
När vi väljer ut våra samarbeten så går vårt team alltid igenom din profil, målgrupp, antal följare, antal like:s per bild etc.

Så om du tror att det är DIG vi söker samarbeten med? Tveka inte att kasta iväg ett mejl till oss!
Det enda du behöver skriva är: lite kort om dig hur du hade tänkt att samarbetet ska se ut och länkar till dina sociala kanaler.

Samarbeten ska mejlas till:
Contact: [email protected]

Vi skickar i hela världen. Leverans inom norden sker med Postnord och leveranstiden är 3-7 arbetsdagar. För övriga världen är det ca 1 vecka. Vi följer Postnords öppettider (Stängt helger och röda dagar). Det kan förekomma att vissa enskilda produkter har längre leverans tid. Vi från säger oss om din leverans blir försenad längre än beräknad leverans. Se varje enskild produkts profiltext där det skall framkomma om produkten har längre leverans tid.
Skulle din leverans motförmodan vara försenad kontaktar vi dig snarast via mejl.

Försändelser som inte hämtas ut, utan som går i retur till oss (skickas tillbaka om det inte hämtas ut inom 10 dagar från postombud) omfattas ej av retur- eller ångerrätten. Det är ditt ansvar. Kontrollera alltid dina adress uppgifter innan lagd order. Om du inte hämtar ut paketet har vi rätt att debitera dig en avgift på 149:- SEK. Fraktkostnad inom Sverige ligger på 35:- SEK och övriga världen 69:- SEK.

Enligt lag måste alla försändelser utanför EU tulldeklareras, vilket innebär att innehållets värde måste anges på paketet. Det är ditt ansvar som kund att stå för eventuella kostnader som kan tillkomma vid leverans utanför EU (bl.a. Norge). Vid enstaka fall kan försändelser dröja hos respektive lands tullverk.

Paket levereras normalt till närmaste utlämningsställe vilka ska lösas ut inom den tid som anges på aviseringen. Avisering kan ske via e-post, vanlig post samt om du angett telefonnummer även via SMS. Om du inte hämtar ut paketet har vi rätt att debitera dig en avgift på 149 kr.

Mottager du en felleverans eller skadad produkt från oss, kontakta oss snarast så ska vi hjälpa dig!

Storlekarna skiljer sig från de olika klädesplaggen. Se därför storleks guidar under varje enskilt plaggs profil för att få exakta mått.

Du har alltid rätt att ångra din beställning i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Du har 14 dagar på dig att bestämma om du vill behålla dina produkter, räknat från den dag du mottagit ditt paket (ångerfristen). Varor som returneras skall vara i original skick som den skickades från början, etiketter ska vara kvar på plagget.

Viktigt för dig som kund att tänka på är att paketera varan väl. Lovely of Sweden ansvarar inte för hur ombudet behandlar ditt paket du returnerar. Skulle det vara så att din retur har skadats eller försvunnit så får du ta kontakt med det ombudet du har valt att returnerat dina varor med.

Kostar det att returnera varor?
Returfrakten kostar 35:- SEK om du använder returetiketten som följer med, beloppet justeras vid återbetalning. Du som är sändare är ansvarig för att försändelsen kommer fram till L.O.S AB. Försändelsen får max väga 2kg, i annat fall står kunden själv stå för returfrakten. Vid byte så behöver du endast fylla i retursedeln som du får med din försändelse, där du specificerar vilka varor du vill byta till alternativt returnera. Varan/varorna som du ska byta till måste vara av samma värde eller lägre. Vid byte är returfrakten gratis. Du behåller och betalar originalfakturan. Glöm inte att fakturan måste vara betald i tid vid byte av varor, även om du inte har hunnit att få hem ditt byte.

Hur gör jag en retur/byte av storlek?

Fyll retursedeln (om du önskar byta produkt, storlek eller göra ett återköp).
Lägg retursedeln i paketet du skickar dina varor med.
Klistra på retur etiketten på ditt paket.
Återbetalning:
När din retur inkommer kan det ta upptill 7 arbetsdagar innan den behandlas.

Allmän information
L.O.S AB med org.nummer: 559070-3533 bedriver e-handeln www.lovelyofsweden.com
Alla priser visas i Svenska Kronor (SEK) och inkluderar lagstadgad svensk moms på 25%. Betalnings- och fraktavgifter är inte inkluderat i priserna och kommer att anges under ditt köp. Vi kan ej garantera att en vara som syns på hemsidan finns i lager, i ett sådant fall kommer vi att kontakta dig omedelbart. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen och får ej laddas ner utan tillstånd. Du måste vara över 18 år för att handla hos oss eller ha målmans tillstånd. L.O.S AB avsäger sig från att skicka ut varor till kunder som har gjort beställning där uppenbara fel på hemsidan har inträffat (även kallade buggar) ex skiftande prisbilder.

Frakt & Leverans
Vi tar 35:- SEK i frakt i Sverige och 69:- SEK i övriga världen. Alla försändelser skickas med Postnord (www.postnord.se).

Leveranstiden är i vanliga fall 3-7 arbetsdagar om inget annat anges för produkten. Du får alltid ett mejl med mer information om din leverans samt ditt kolli id. Om din order har en produkt som har en längre leveranstid så kommer din order att skickas beroende på den längsta leveranstiden. Om din försändelse inte har kommit till dig 7 dagar efter att du har fått leveransbekräftelsen så är det viktigt att du tar kontakt med oss. L.O.S AB ansvara ej för hur ombudet Postnord hanterar en kunds paket/brev.

Enligt lag måste alla försändelser utanför EU tulldeklareras, vilket innebär att innehållets värde måste anges på paketet. Det är ditt ansvar som kund att stå för eventuella kostnader som kan tillkomma vid leverans utanför EU (bl.a. Norge). Vid enstaka fall kan försändelser dröja hos respektive lands tullverk.

Reklamation
Reklamationsrätten täcker varor som är felaktiga. Vi går alltid igenom noggrant varje produkt som skickas ut men om du upptäcker något fel på en vara ska du som kund kontakta vår kundtjänst så fort du upptäckt felet.

Reklamationer som görs inom två månader från det att du upptäckt felet anses alltid ha lämnats i rätt tid. Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte har något ursprungligt fel eller är felaktig.

Returer & Byten
Som privatkonsument har du rätt att ångra köpet inom 14 dagar enligt gällande konsumentskyddslagstiftning. Sänd tillbaka varan i oförändrat skick, gärna i originalförpackningen. Du har rätt att öppna förpackningen och prova på varan förutsatt att varans art förutsätter detta. Av hygieniska skäl så kan vi inte ta emot returer på underkläder och badkläder där hygienskyddet är borttaget. Är varan inte i oförändrat skick har L.O.S AB rätt att dra av en summa motsvarande varans värdeminskning jämfört med varans ursprungliga värde från returbeloppet. Notera att inga etiketter eller liknande får sättas direkt på skokartongen vid en retur. Ångerrätten börjar att löpa den dag då du tar emot varan (ångerfristen). Du utnyttjar din ångerrätt genom att kontakta oss inom ångerfristen, du kan skicka ett mejl till oss. Du som sändare är ansvarig för att försändelsen kommer fram till L.O.S AB.
Vid byte så behöver du endast fylla i retursedeln som du får med din försändelse, där du specificerar vilka varor du vill byta till. Varan/varorna som du ska byta till måste vara av samma värde eller lägre värde.

Outlöst försändelse
Försändelser som inte hämtas ut, utan som går i retur till oss (skickas tillbaka om det inte hämtas ut inom 10 dagar från postombud) omfattas ej av retur- eller ångerrätten. Hämtas försändelsen inte ut så kommer vi att debitera dig 149:- sek samt eventuella fakturaavgifter, för att täcka våra kostnader. Avgiften läggs på originalfakturan. Samma gäller för utlandsförsändelser.

Vi tar inget ansvar för outlösta försändelser som skickas till utlandet. Skulle en sådan försändelse ändå skickas i retur till oss så kommer vi att debitera den verkliga fraktkostnaden (fram och tillbaka) samt 149:- sek.

Återbetalning
När vi har mottagit din retur och kontrollerat skicket på din returnerade produkt så kommer vi att genomföra återbetalningen inom 2-5 bank dagar alternativt annullera din faktura. Du kommer att bli meddelad via mail när din återbetalning är genomförd. Om du har använt dig av någon rabatt så kommer summan att justeras enligt rabattkodens villkor, varefter du kommer att få en bekräftelse på mail med slutgiltiga summan.

Avbeställning & Ändring av order
Det går inte att avbeställa en order efter att ordern är slutförd. Är beställningen är genomförd och måste du som kund motta beställningen. Om du inte tar emot din beställning har vi rätt att debitera dig en avgift på 149:- kr. Däremot kan L.O.S AB avbeställa en lagd order från kund då det kan ha skett oförutsedda fel på hemsidan ex buggar.

Personuppgifter
När du handlar hos Lovely of Sweden.com registreras dina personuppgifter i vårt system. När du beställer hos oss godkänner du vårt avtal för detta. L.O.S AB behandlar all personlig information enligt bestämmelserna i personuppgiftslagen, PUL. Uppgifterna som du lämnar in till oss används konfidentiellt, ingenting förs vidare till tredje person. De används endast i syfte att fullfölja din order och i övrigt för att kunna ge dig så god service som möjligt. Du har rätt att begära att få ta del av dina uppgifter. Om det är något som inte stämmer kan du få det ändrat eller borttaget.

Säkerhet
Beställningar som görs med annan persons namn utan dennes medgivande räknas som bedrägeri. Alla misstänkta bedrägerier polisanmäls.
När du handlar hos oss skyddar vi dina uppgifter med hjälp av kryptering. Vi använder SSL (Secure Sockets Layer) som är ett säkerhetsprotokoll för säker överföring av data via internet (eller andra nätverk).
SSL-protokollet gör att all information som skickas mellan köparen och säljaren krypteras.

Adressuppgifter
Var noggrann när du anger dina kontakt/adressuppgifter, vi kommer att skicka till den exakta adressen som du anger. Om ditt namn/efternamn inte finns folkbokfört eller står ej på brevlådan så måste du ange en C/O adress (efternamnet på personen som är folkbokförd på adressen dit ordern skickas). Det är ditt ansvar som köpare att uppge rätt adress.

Force Majeure
L.O.S AB ansvarar ej för förseningar orsakade av omständigheter vi ej kunnat råda för exempelvis vid händelse av ändrad lagstiftning, ändrade myndighetsåtgärder, strejk, blockad, sabotage, tekniska problem eller fel i el-/tele-/dataförbindelser, krig, terrorism, arbetskonflikter, brand, översvämning, naturkatastrof eller liknande händelser.

Tvist
Vid eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

För ytterligare frågor vänligen kontakta.
[email protected]

Instagram: @lovelyofsweden  Facebook: www.facebook.com/lovelyofsweden