Byten och returer

Du har alltid rätt att ångra din beställning i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Du har hela 30 dagar på dig att bestämma om du vill behålla dina produkter, räknat från den dag du mottagit ditt paket (ångerfristen). Varor som returneras skall vara i original skick som den skickades från början, etiketter ska vara kvar på plagget. Av hygieniska skäl har vi ej öppet köp på baddräkter och bikinis. Har du ej fått en retursedel samt returetikett, kontakta då oss på [email protected] så hjälper vi dig med detta.

Viktigt för dig som kund att tänka på är att paketera varan väl. Lovely of Sweden ansvarar inte för hur ombudet behandlar ditt paket du returnerar. Skulle det vara så att din retur har skadats eller försvunnit så får du ta kontakt med det ombudet du har valt att returnerat dina varor med.

Kostar det att returnera varor?
Returfrakten kostar 35:- SEK om du använder returetiketten som följer med. Du som är sändare är ansvarig för att försändelsen kommer fram till L.O.S AB. Försändelsen får max väga 2kg, i annat fall står kunden själv stå för returfrakten. Vid byte så behöver du endast fylla i retursedeln som du får med din försändelse, där du specificerar vilka varor du vill byta till alternativt returnera. Varan/varorna som du ska byta till måste vara av samma värde eller lägre. Vid byte är returfrakten gratis. Du behåller och betalar originalfakturan. Glöm inte att fakturan måste vara betald i tid vid byte av varor, även om du inte har hunnit att få hem ditt byte. Har du valt faktura med Klarna går det att pausa fakturan, kontakta då Klarnas kundtjänst.

Hur gör jag en retur/byte av storlek?

  • Fyll retursedeln (om du önskar byta produkt, storlek eller göra ett återköp).
  • Lägg retursedeln i paketet du skickar dina varor med.
  • Klistra på retur etiketten på ditt paket.

Återbetalning:
När din retur inkommer kan det ta upptill 7 arbetsdagar innan den behandlas.

För ytterligare frågor vänligen kontakta.
[email protected]